Våre tjenester

ØRI leverer en rekke tjenester til kunder og lokalt nærlingsliv. Her er en oversikt over hva vi tilbyr, inkludert vaskeri og pakketjenester.

Kantine

I våre lokaler i Dal i Eidsvoll har vi et moderne kjøkken. Her lager vi mat til egen kantine, og vi drifter også kantinen til Nannestad ungdomsskole. 

Catering

Vi tilbyr Catering til bedrifter og privatpersoner, med to faglærte kokker som er ansvarlig for all mat som tilberedes.

Vaskeri

Vi tilbyr profesjonelle vaskeritjenester, slik at du kan levere vasken hos oss og stole på at du får dine tekstiler tilbake i utmerket stand.

Hagestell og plenklipping

Vi utfører mange ulike oppdrag både sommer og vinter for private og bedrifter. I hovedsak hagestell som plenklipping, hekkeklipping og kantklipping.

Vaktmestertjenester

Vi har mulighet til å utføre enklere vaktmesteroppgaver, og gjør dette for enkelte borettslag og sameier.

Bygg og oppussing

Vi har eget snekkerverksted, som ledes av faglærte, hvor i produserer en del fine produkter for slag. Snekkerteamet tar også på seg snekkeroppgaver som f. eks bygging av verandaer til avtalt pris.

Montering, produksjon og pakking

I vår monterings-, produksjons- og pakkeavdeling tar vi imot små og store oppdrag. Vi har stor arbeidskapasitet og kan bistå med pakking, sampakking, etikettering, montering og distribuering etter kundens behov.

Kopiering og makulering

Vi tar på oss oppdrag med skanning, kopiering og makulering av ulikt omfang for bedrifter og privatpersoner.

Avfallshåndtering

Vi gjør mange oppgaver for ØRAS, som bytting av søppeldunker, ettersyn av returpunkter, demontering av dunker, henting av søppel med henger fra private.

Vedproduksjon

Vi produserer ved året rundt, og garanterer tørr fin bjørkeved i både store og små sekker.

Salg av produkter

Vi produserer en rekke produkter som er til salgs både til bedrifter og private.