Vaskeri

Rene arbeidsklær og tekstiler gjør arbeidshverdagen bedre og mer effektiv. Vi tilbyr profesjonelle vaskeritjenester, slik at du kan levere vasken hos oss og stole på at du får dine tekstiler tilbake i utmerket stand.


I vårt vaskeri har vi maskiner som tåler større belastning og større partikler enn vanlige vaskemaskiner. Dermed er vi i stand til å vaske blant annet arbeidstøy, mopper og andre tekstiler. Vi holder til i Dal i Eidsvoll kommune og ønsker å være et pålitelig alternativ for bedrifter med behov for vaskeritjenester i vårt nærområde.

Vi henter og leverer din vask

Lar du oss ta hånd om vasken, får du alltid utmerket service. Vi strekker oss langt for å være fleksible og tilby en vaskeritjeneste som letter din arbeidshverdag. For å gjøre det enkelt for deg å få rengjort klær og tekstiler, tilbyr vi henting og levering av vask. Vi plukker opp dine skitne tekstiler og leverer ferdig vasket tøy til avtalt tid. 


Kontakt oss for avtale om vask

Kontakt oss på e-post dersom du ønsker å bestille vask av arbeidsklær. Du kan også ringe oss på 63 95 94 60. Vi gir deg et godt tilbud! Du finner også vår kontaktinformasjon her