Bygg og oppussing

Vi har bred og variert kompetanse innen byggfaget, og er på nåværende tidspunkt i ferd med å etablere en egen snekkergruppe. Dette gjør oss i stand til å utføre både enkle og mer omfattende utbedringer, både utvendig og innvendig.

Rehabilitering av enebolig og mindre oppdrag

Vi har investert i en enebolig på Jessheim, der vi utfører en totalrehabilitering. Dette prosjektet gir oss erfaring med alle typer oppgaver knyttet til bygg og rehabilitering. Planen er at boligen skal selges etter ferdigstillelse. 


Utover arbeidet med eneboligen, tar vi på oss enklere bygg- og oppussingsprosjekter for huseiere i vårt nærområde når vi har tid og kapasitet. Dette kan innebære alt fra innvendig oppussing, rehabilitering av verandaer og bytting av dører og vinduer. Vår utegruppe kan også ta seg av stell av dine utearealer. Les mer om dette her


Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? 

Alle prosjekter vi tar på oss styres av en arbeidsveileder som koordinerer og kvalitetssikrer underveis. Våre medarbeidere har stor arbeidskapasitet og høy kompetanse, kombinert med en god porsjon arbeidsglede. Vi utfører byggearbeider av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. For mer informasjon kan du kontakte Stig på 411 70 100 eller skrive til oss via vårt kontaktskjema her.

Ta kontakt