Ledige stillinger

Oversikt over ledige stillinger hos Øri AS.

Raus og løsningsorientert arbeidsveileder

Arbeidsgiver
ØRI as

Stillingstittel
Arbeidsveileder

Frist
20. november 2022

Ansettelsesform
Fast stilling

Vi søker etter en raus og faglig kompetent arbeidsveileder med smittende arbeidsglede, som er praktisk og løsningsorientert, og ikke minst glad i andre mennesker. Du må trives med mange ulike arbeidsoppgaver.

Dine arbeidsoppgaver vil primært være knyttet til tiltaket «Varig tilrettelagt arbeid» (VTA). Du vil der jobbe med mennesker som har behov for tilrettelegging i arbeidshverdagen, og du bør derfor ha glede av å hjelpe andre med å nå sitt potensiale. Oppgavene tilsier at du må ha gode samarbeidsevner og god evne til organisering, planlegging og veiledning, og også trives med drift og produksjon.

Strukturert personalutvikler med smittende arbeidsglede

Arbeidsgiver
ØRI as

Stillingstittel
Jobbveileder

Frist
20. november 2022

Ansettelsesform
Fast stilling

Vi søker etter en målorientert personalutvikler som er god til å motivere, og ikke minst glad i andre mennesker. Relevant høyskole- eller universitetsutdanning er ønskelig.

Dine arbeidsoppgaver vil primært være knyttet til tiltaket Arbeidsforberedende trening (AFT). Du vil der jobbe med mennesker som er tenkt tilbake til ordinært arbeidsliv, samt jobbe ut mot det ordinære jobbmarkedet og være i dialog med lokalt næringsliv.