Produksjon

I vår lettproduksjonsavdeling jobber en rekke dyktige og hardtarbeidende ansatte. Avdelingen kan håndtere et bredt spekter av enklere produksjonsoppdrag for bedrifter på Romerike og i Oslo, Hedmark og Oppland.


Mange av oppdragene vi håndterer innebærer at vi tar imot forsendelser i store kvantum på vegne av våre kunder og fordeler disse i mindre forpakninger. Dette kan være alt fra bestikk og engangshansker til produkter for legemiddelindustrien. Vi har også medarbeidere som er teknisk kyndige, og kan håndtere lodding av kabler og lignende oppgaver.

Vi forenkler din hverdag

Vi har flere store lagre og med det stor lagerkapasitet. Dermed er vi i stand til å lagre dine varer og produkter under hele oppdragsperioden. Lagrene er tilrettelagt for bruk av truck og avlasting fra trailere, slik at du kan sende produksjonsmateriell direkte til oss, uten at det må innom deres eget lager først. Dette er naturligvis tidsbesparende for dere. 


Setter dere bort produksjonsoppgavene til oss, håndterer vår produksjonsgruppe hele prosessen og leverer ferdig pakkede eller monterte artikler dit du ønsker dem. Vi kan også håndtere diverse lageroppgaver, som bretting av esker og lignende. 


Har du produksjonsoppgaver du ønsker utført? 

Dersom du har produksjonsoppgaver du ønsker utført, vil vi gjerne at du tar kontakt. Når du setter bort oppgaver til oss, kreves liten eller ingen involvering fra din side. Vi utfører oppdraget i henhold til avtalen, og leverer høy kvalitet til avtalt tid. Kontakt oss gjerne for en prat om hvilke oppgaver vi kan utføre for din bedrift. Vi gir deg et godt tilbud!

Ta kontakt