Plastpakking

Vi har en plastpakkemaskin i våre lokaler, og tilbyr plastpakking av ulike artikler. Plastpakking er en effektiv måte å emballere på, og bidrar til å beskytte varer under frakt og transport. Vi har mye erfaring med å dele opp store kvantum i mindre forpakninger, der vi bruker plastpakkemaskinen til forsegling.

Vi utfører også montering og pakking av artikler dersom du har behov for det.

Sikkert og kostnadseffektivt

Plastpakking gjør det enkelt å holde artikler som hører sammen samlet, enten det er under frakt eller i butikkhyllen. Våre medarbeidere kan pakke en rekke små og større artikler. Vi kan benytte plast med ulik tykkelse og i ulike formater, og kan også bruke plast fra miljøsertifiserte leverandører dersom det er ønskelig. 


Ved sending kan plastpakking bidra til kostnadsreduksjoner, ettersom det blir mulig å sende flere artikler i samme forsendelse og dermed kutte portokostnader. Vår plastpakkemaskin har krympetunnel, slik at vi kan forsegle ditt produkt med krympeplast. Dette hindrer at løse deler flytter seg rundt og skader emballasjen under transport. 


Kontakt oss for et godt tilbud 

Kontakt oss gjerne dersom du har noe du ønsker plastpakket. Vi har stor arbeidskapasitet og mulighet til å levere på kort varsel. Øri AS har et mål om å legge til rette for økt arbeidsglede og at alle som ønsker det skal ha mulighet til å komme ut i arbeid. Dette gjør at vi har medarbeidere med positiv innstilling og svært variert kompetanse. Kontakt oss for et godt tilbud på plastpakking av dine artikler.

Ta kontakt