Montering og pakking

I vår monterings- og pakkeavdeling tar vi imot små og store oppdrag. Vi har stor arbeidskapasitet og kan bistå under oppgaver som krever mye manuelt arbeid. Vi kan pakke og montere et bredt spekter av produkter, fra bestikk til salgsvarer og vareprøver. Vi pakker i både poser og esker, og kan hente og levere på forespørsel.

Høy presisjon og til avtalt tid

Blant oppgavene vi har erfaring med er: 

  • Sammenpakking av sett og artikler 
  • Sortering og utpakking 
  • Ompakking 
  • Montering av komponenter og produkter 

Mange av våre medarbeidere har teknisk kompetanse, og kan utføre mer krevende oppgaver med montering og lodding. Arbeidet ledes av erfarne arbeidsveiledere som kvalitetssikrer jobben som utføres. Lar du oss ta hånd om ditt monterings- eller pakkeoppdrag, kan du stole på at arbeidet blir utført med høy presisjon og til avtalt tid. Vi kan også plastpakke artikler som trenger ekstra beskyttelse under transport. 


Trenger du hjelp med montering og pakking? 

Våre serviceinnstilte medarbeidere står klare til å hjelpe deg med ditt pakke- eller monteringsoppdrag. Vi kan ta oppdrag på kort varsel og av ulikt omfang. Har du en jobb du ønsker at vi skal ta hånd om, vil vi gjerne at du tar kontakt. Sammen finner vi ut hvordan vi best kan forenkle din hverdag. Kontakt oss for et godt tilbud.

Ta kontakt