Flyttehjelp

Vi har kapasitet og ressurser til å bistå med hjelp til flytting i området rundt Eidsvoll, Nannestad og Jessheim. Vi arbeider effektivt og varsomt, og utfører alle oppdrag innenfor de rammene som er avtalt. Med god kjennskap til vårt lokalområde er vi et pålitelig og rimelig tilbud for deg som har ting du ønsker flyttet eller bortkjørt.

Flytting av mindre flyttelass

Vi har to kassebiler med baklem som vi benytter når vi hjelper til med flytting. Ettersom vi har noe begrenset kapasitet, er det i hovedsak oppdrag med flytting av mindre flyttelass vi tar på oss. Våre sterke og hardtarbeidende medarbeidere kan bistå med bæring, transport og å få dine eiendeler på plass i ny bolig. 


I forbindelse med flytting blir det også gjerne en del avfall og ting som skal kastes. Vi hjelper deg gjerne med å kjøre bort dette til nærmeste gjenvinningsstasjon. 


Kontakt oss 

Dersom du trenger hjelp med bæring eller kjøring under flytting, vil vi gjerne at du tar kontakt. Vi har god lokal kjennskap og kan tilby konkurransedyktige priser. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Ta kontakt